Wat is bedrijfsfruit?

Hèt Fruit levert in een tijd dat gezonde voeding en een gezonde leefstijl centraal staan. Tegenwoordig wordt veel waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is dus geen betere tijd om voor uw bedrijf fruit te introduceren op de werkplek dan nu!

Voedingsdeskundigen adviseren dat ieder mens 2 stuks fruit per dag moet eten voor een gezonde levensstijl. Met uw steun wordt dit voor uw medewerkers makkelijker haalbaar. Dit betekent dus gezonder en gelukkiger personeel. De mogelijkheid voor het nemen van een stuk fruit gedurende de dag betekent dat uw medewerker minder behoefte heeft aan (zoete) snoep/(zoute of vette) snacks.

Het eten van fruit kan helpen bij het handhaven van een gezond gewicht en  het verlagen of op peil houden van cholesterol en bloeddruk. Het is wetenschappelijk bewezen dat fruit het risico op een beroerte en hart- en vaatziekten verlaagd.

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door het aanbieden van vers fruit op het werk.


Waarom bedrijfsfruit?

Natuurlijke suikers in fruit zorgen ervoor dat uw medewerkers kunnen profiteren van gezonde energie. Uw werknemers zijn immers de motor van uw bedrijf. Wanneer uw medewerkers gezond zijn, hebben ze een lager risico op letsel, is er een lager ziekteverzuim en beschikken ze over een grotere veerkracht/productiviteit. Door het fruit te introduceren op kantoor, kan iedereen in uw bedrijf hiervan profiteren, van secretaresse tot baas!

Door het verstrekken van gratis fruit aan uw medewerkers laat u bovendien zien dat u hen waardeert en is daarom een gezonde manier om uw werknemers te motiveren. Fruit kan de algehele moreel van het personeel verhogen.

Daarnaast is bedrijfsfruit ook nog eens aftrekbaar van de belasting. Het hoeft u als werkgever dus in principe niet veel extra te kosten.

Voordelen op een rijtje

  • Gezond
  • Fiscaal aftrekbaar 
  • Lager ziekteverzuim
  • Verhoogde werknemer motivatie/productiviteit
  • Verhoogd moreel van het personeel

Hoe werken wij?

Maatwerk

Wij leveren maatwerk! Als klant heeft u de keuze uit verschillende pakketten. Deze verschillen in prijs en fruitassortiment. In overleg met u wordt het assortiment afgesteld. Vooraf wordt afgesproken welk pakket u wenst en hoeveel stuks er nodig zijn per levering. Dit is afhankelijk van het aantal werknemers en hoeveel bedrijfsfruit u aan wilt bieden. Daarna spreken we een vaste prijs af per stuk fruit en de aantal leveringen per week. 

Wij werken niet met contracten. Hierdoor kunt u de leveringen wekelijks aan passen of direct stop te zetten (ook tijdelijk i.v.m.vakantie). U zit dus nergens aan gebonden.  

Hygiëne

Daarnaast wordt het fruit wordt geleverd in hygiënische kratten zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Mocht onverhoopt niet al het fruit zijn opgegaan dan kunnen we een keertje minder leveren. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg. Het achtergebleven fruit wordt uiteraard gecontroleerd. Slecht fruit voeren we kosteloos af.

Regionaal

Onze doelstelling is om zo veel mogelijk samen te werken met regionale fruittelers. Wij leveren namelijk graag het beste fruit bij u, zodat we de versheid en kwaliteit kunnen garanderen en mensen eerder geneigd zijn om een gezond stuk fruit te nemen. 
Daarnaast houden wij wij ook rekening met de seizoenen. Hierdoor garanderen wij variatie in het fruit. 

Hoe werken wij?

Contact opnemen

Iris van Avendonk
T. 06 – 27 890 578
info@hetfruit.nl
Rogier van Avendonk
T. 06 – 46 244 776
info@hetfruit.nl

locatie

Zwartakkers 30
5531 PB Bladel
Levergebied;
De Kempen (NL)

Openingstijden

weekdagen | op afspraak
zaterdag | 8:30 – 12:00
zondag | gesloten