Bedrijfsfruit is gezond – volop vitamines en vezels!

Voordelen voor uw bedrijf – werkdag prestaties en productiviteit

  Hèt Fruit levert in een tijd dat gezonde voeding en een gezonde levenswijze belangrijk is. In de huidige tijd wordt veel waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er is dus geen betere tijd om voor uw bedrijf/merk fruit te introduceren op de werkplek dan nu! Natuurlijke suikers in fruit betekent dat uw medewerkers kunnen profiteren van gezonde energie. Immers, uw werknemers zijn de motor van uw bedrijf. Wanneer uw medewerkers gezond zijn, hebben ze een lager risico op letsel, is er een lager ziekteverzuim en beschikken ze over een grotere veerkracht. Door het fruit te introduceren op kantoor, kan iedereen in uw bedrijf hiervan profiteren, van secretaresse tot baas!

Door het verstrekken van gratis fruit aan uw medewerkers laat u bovendien zien dat u hen waardeert en is daarom een gezonde manier om uw werknemers te motiveren. Fruit kan de algehele moreel van het personeel verhogen.

Bedrijfsfruit
Bedrijfsfruit
Bedrijfsfruit
Bedrijfsfruit
Bedrijfsfruit
Bedrijfsfruit

Voordelen voor werknemers – de gezondheid en motivatie

Voedingsdeskundigen adviseren dat ieder mens 2 stuks fruit per dag moet eten voor een gezonde levensstijl. Met uw steun wordt dit voor uw medewerkers makkelijker haalbaar. Dit betekent dus gezonder en gelukkiger personeel. De mogelijkheid voor het nemen van een stuk fruit rond een uur of 4 betekent dat uw medewerker minder behoefte heeft aan (zoete) snoep / (zoute of vette) snacks. Het eten van fruit kan helpen bij het handhaven van een gezond gewicht en  het verlagen of op peil houden van cholesterol en bloeddruk.  Het is wetenschappelijk bewezen dat fruit het risico op een beroerte en hart- en vaatziekten verlaagd.

Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door het aanbieden van vers fruit op het werk.

Wist u trouwens dat “Hèt Fruit” fiscaal aftrekbaar is? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Interesse in bedrijfsfruit!

“Informeer naar de mogelijkheden neem contact op!”

– Iris van Avendonk –

Labels:

Lokatie

Zwartakkers 30, 5531 PB Bladel
Levergebied; De Kempen (NL)

Aanspreekpunt

Iris van Avendonk
T. 06 – 27 890 578
info@hetfruit.nl

Aanspreekpunt

Rogier van Avendonk
T. 06 – 46 244 776
info@hetfruit.nl

Bereikbaar

Ma. – Vrij. | 09:00-17:00
Zat. | op afspraak
Zon. | gesloten